Tilbake
Stein Hofve
Stein Hofve

Klangbein

“Sint som en okse? Blid som ei lerke?
Har du hørt musikk som gjør deg gira,blid eller sur?
Musikk kan påvirke humøret vårt,
og dette vil “Klangbein” vise på konsertene sine...”

Målet er å inspirere og utvide publikums syn på musikk, gjennom å fortelle historier med bruk av musikalske og visuelle elementer. Hverdagslige hendelser og følelser blir vist gjennom musikken. De to vennene Morten og Ole Jørn spiller improvisert musikk på forskjellige blåseinstrumenter. Duoen vil ta publikum med på en oppdagelsesreise i ulike stemninger. I tillegg vil de ha med seg lyder og rytmer som de har laget hjemme. De liker variasjon og dynamikk, og leker med både kjente og ukjente temaer. Publikum får ikke sitte stille, men blir involvert og skal også få dirigere deler av konserten - uten at utøverne kommer til å si noe. Hva skjer om musikerne ikke reagerer på tilrop, men kun på bevegelser?

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Bærum kommune v/Kulturskolen
  • Produsent: Torstein Ellingsen, Rikskonsertene
    te@rikskonsertene.no
  • Idé/opplegg: Idé og konsept: Musikerne i samarbeid med produsent Torstein Ellingsen, Rikskonsertene. Koreograf Leif Hernes, Dans Design www.dansdesign.no.

Om kunstner / utøver / gruppe

Morten Barrikmo er treblåser og utdannet i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole innenfor klassisk musikk. Han blir rost for sitt mangfold, og er en kjent skikkelse innenfor fri-improvisasjonsmiljøet, der han har høstet gode kritikker for konsertene sine.

Ole Jørn Myklebust Ole Jørn Myklebust er jazzmusiker (trompet og vokal). Han er utdannet ved Norges musikkhøyskole, er utøvende musiker, komponist og arrangør. http://www.olejazz.no/
 

Publikumskommentarer